NVT Onderhoudsgroep wordt NVT Betonrenovatie

Voortaan zullen wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in samenwerking met onze partner elk®. Wij nemen al uw vragen over onderhoudswerkzaamheden in behandeling zoals u van ons gewend bent. U kunt nog steeds bij ons terecht voor al uw planmatig onderhoud zoals schilderwerk en gevelrenovaties.

Wij maken het verschil met voorspelbaar betononderhoud

Beton geldt al 50 jaar als duurzaam en onderhoudsvrij. Totdat veroudering onherroepelijk schades oplevert. Reparatie blijkt dan alsnog noodzakelijk. NVT Betonrenovatie B.V. hanteert hiervoor een uniek vijfstappenplan: voorspelbaar betononderhoud.

Voorspelbaarheid & constructieve veiligheid stevig in balans

Uiteraard breng NVT Betonrenovatie haar betonrenovatie altijd in evenwicht met scherpe analyses over de constructieve veiligheid van uw betonconstructies.

Tussentijds budget besparende adviezen

Blijkt gaandeweg de samenwerking dat door NVT Betonrenovatie geadviseerde onderhoud alsnog niet op een vooraf aangekondigd moment nodig is? Dan ontvangt de opdrachtgever het budget besparende advies deze specifieke werkzaamheden in de planning naar achter te verschuiven.

Toon meer

NVT scoort hoog op bewonerstevredenheid

8.5/10

Na afloop van het project toetsen wij bij de bewoners hoe we zijn ervaren. Wat er in het gehele traject goed ging, wat er beter kon en of er klachten zijn die wij nog kunnen verhelpen. 

"Gebouwd op begrip voor uw bewoners"

Projectreviews

Waar wij werken

Gestapelde woningbouw

Gestapelde woningbouw

Onder gestapelde bouw verstaan wij hoogbouw, (portiek) flats en appartementen. Met daarbinnen voor NVT Betonrenovatie vooral woningbouwverenigingen en VvE beheer als opdrachtgevers.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Werken aan betonrenovatie, vloerrenovatie en schilderwerk in publieke ruimtes is een vak apart, óns vak! Al decennialang komen we tegemoet aan de technische renovatie-eisen in deze sector.

Lees meer

Akkerwinde, Hoogvliet Rotterdam

Het appartementencomplex Akkerwinde is gebouwd in de jaren ’80 en ligt gelegen in de woonplaats Hoogvliet in Rotterdam. In deze straat staan 33 adressen geregistreerd.

"Verzekeringspolis voor uw betonconstructie."

Bekijk onze projectreviews

Voor wie wij werken

Woningbouwverenigingen

Woningbouwverenigingen

Woningbouwverenigingen hebben een duidelijke missie: het bouwen, beheren en verhuren van betaalbare sociale huurwoningen.

VvE beheer

VvE beheer

Wij zijn met ons onderhoud en renovatie volkomen thuis in de unieke omgeving van VvE’s. We spreken de taal en voelen de nuances aan.

Vastgoedbeheerders

Vastgoedbeheerders

Specifiek met onderhoud en renovatie draagt wij tastbaar bij aan het op waarde houden van vastgoedportefeuilles. Vooral voor institutionele beleggers.

Industrie en parkeren

Industrie en parkeren

Wij repareren en renoveren beton en vloeren voor industrie en parkeergarages. Twee op het oog zeer uiteenlopende opdrachtgevers. De gemeenschappelijke factor is zware vloerbelasting.

Ketensamenwerkingen

Ketensamenwerkingen

Samenwerken zit ons in het bloed. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Daarom nemen we steeds vaker deel als co-maker in ketensamenwerkingen voor renovatieprojecten. 

Lees meer

Onderhouden en verbeteren van drie complexen te Breda

De afgelopen periode waren wij onder andere te vinden bij drie complexen gelegen aan de Brusselsestraat in Breda.

"Meer voor elkaar krijgen met rust, overzicht en aandacht."

Bekijk onze projectreviews

Wat wij doen

Inspectie en advies

Inspectie en advies

Op goed geluk beton renoveren is niet besteed aan NVT Betonrenovatie. Onze standing in de sector vereist dat wij elke renovatie of reparatie per definitie baseren op een grondige, fundamentele inspectie en advisering. 

Beton conserveren

Beton conserveren

NVT Betonrenovatie is specialist in vastgoed onderhoud. Het totaalonderhoud van uw vastgoed is onze eerste zorg. Wij helpen u graag met het duurzaam onderhouden van uw objecten, gebouwen en panden.

Waterdichting

Waterdichting

Betonrenovatie is één van onze steeds meer gevraagde specialismen. Dit doen wij vooral in opdracht van VvE’s, vastgoedbeheerders en ook parkeergarages en industrie.

Gecertificeerde betonreparatie

Gecertificeerde betonreparatie

NVT Betonrenovatie garandeert het gewenste energielabel. Energetisch renoveren kan belangrijke resultaten opleveren voor het woongenot van de bewoner of gebruiker.

Kunststof vloeren

Kunststof vloeren

Het aanbrengen van kunststof vloeren op door ons gerenoveerd beton is een belangrijk specialisme. Wij maken het verschil met een unieke aanpak.

Constructieve versterkingen

Constructieve versterkingen

Wij onderscheiden ons door een hoog niveau van praktische uitvoering. Naast doeners zijn we ook denkers. En die innovatieve denkkracht hebben wij voor u samengebracht in ontwikkeling en advies.

Kathodische bescherming

Kathodische bescherming

NVT Betonrenovatie beheerst de laatste innovatieve technieken voor betonreparatie. Als uw project daarom vraagt dan adviseren wij u graag.

Lees meer

De BetonCheck: voor veilige galerijen en balkons

Niets is zo onvoorspelbaar als roestvorming in beton. Met de BetonCheck krijgt u inzicht in de kwaliteit van alle uitkragende onderdelen.

"Voorkom schijnveiligheid en onnodige kosten"

Doe de BetonCheck

Driedelig gelaagdheid in garantie

Onze kennis en kunde op het terrein van betonrenovatie staat buiten elke discussie. Maar niet elke opdrachtgever neemt van NVT Betonrenovatie exact dezelfde diensten af.

Voor sommige opdrachtgevers volstaat een eenmalig en verduurzaamd uitgevoerde reparatie. Terwijl een andere opdrachtgever zijn betonrenovatie over bijvoorbeeld twee decennia wil organiseren met NVT Betonrenovatie. Die keuzevrijheid betekent dat wij eveneens een meervoudige gelaagdheid aanbieden in onze afgegeven garanties.

Toon meer

Contact opnemen

Wij streven ernaar binnen 1 werkdag te reageren

Landelijke dekking met 4 locaties

Wij tellen in Nederland vestigingen in alle windstreken. Samen vormen wij een krachtige en flexibele landelijke organisatie.

NVT Betonrenovatie Noord

Stavangerweg 27 | 9723 JC Groningen
050-5416881
[email protected]

NVT Betonrenovatie Oost

Tweelingenlaan 153 | 7324 AR Apeldoorn
055-3600305
[email protected]

NVT Betonrenovatie Zuid

Hastelweg 256 | 5652 CN Eindhoven
040-2518548
[email protected]

NVT Betonrenovatie West

Facetlaan 2 | 2665 NR Bleiswijk
015-3105996
[email protected]

Toon meer