"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Constructieve versterkingen: veilig renoveren en uitbreiden

Bij renovatie in gestapelde woningbouw en utiliteitsbouw plant men vaak allerlei verzwarende vernieuwingen: zoals nieuw vliesgevels die aan de galerij worden gehangen of uitkragende vloeren. Of denk aan nieuwe daken en meer. Vaak een forse optelsom van extra gewicht. Maar is eigenlijk gecontroleerd of het betonnen casco dit aankan?

Gaan we de verzwakte kerstboom van verleden jaar niet ineens topzwaar volhangen met ballen en een piek? Kunnen de consoles dit uitbreidingen veilig aan? Die indringende vraag mag u verwachten van NVT Betonrenovatie. Sterker nog: we geven u hier ook nog eens het technisch doorwrochte antwoord op. Op basis van onze bewezen rekenmethoden kunt u besluiten of uw betonnen constructie de verzwarende renovatie überhaupt kan dragen. Is het antwoord Nee? Dan vindt u in NVT Betonrenovatie in één moeite door dé specialist voor constructieve versterkingen.

Stellen van cruciale vragen

Los van een verzwaarde constructie stellen we ook deze vragen: weten we eigenlijk of er in het verleden überhaupt is gebouwd zoals ooit op de tekentafel is bedacht? Zitten de wapeningsstaven op de juiste plek met de juiste diameter? Heeft het beton in kwestie de voorgeschreven kwaliteit? Of is deze aangetast en heeft deze al een deel van de sterkte al verloren? De antwoorden hierop vormen het vertrekpunt van al onze vervolgstappen.

Langere levensduur, geborgde veiligheid

NVT Betonrenovatie kan de levensduur verlengen en de veiligheid waarborgen van betonconstructies door versterking middels speciaal ingeboorde wapening of carbonstaven.