"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

VvE beheer: we spreken de taal, we begrijpen de gevoeligheden

Gestapelde bouw is dé wereld van VvE’s. Wij zijn volkomen thuis in die unieke omgeving. Of we nu rechtstreeks met een VvE samenwerken of via een technisch beheerder: we spreken de taal. Ook nemen we alle mogelijke belemmeringen weg door een intensieve communicatie met alle betrokkenen. Niet in een eenrichtingsverkeer, maar vanuit een voortdurende dialoog.

Verantwoording voor gemeenschappelijke belangen van huiseigenaren

In opdracht van steeds meer VvE’s verrichten wij onderhoud en reparatie aan betonconstructies, gevels en daken en draaien wij onze hand niet om voor een complete renovatie. Graag dragen wij de verantwoording voor de gemeenschappelijke belangen van huiseigenaren. Ons gedegen advies en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maakt ons een verstandige keuze voor alle VVE beheerders.

 

Lokaal of landelijk: elke VvE is welkom

Wij voeren onderhoud en renovatie uit aan appartementencomplexen voor VvE’s. Zij schakelen ons rechtstreeks in, al of niet vertegenwoordigd door een technisch beheerder. Ook onderhouden we al tientallen jaren intensieve banden met landelijk opererende VvE beheerkantoren. We kennen én begrijpen elkaar in onze gedeelde belangen. Vooral de technisch managers van deze VvE beheerkantoren nemen wij veel werk uit handen. Ook ervaren zij het gemak om van meerdere VvE’s die zij beheren onderhoud en renovatie bij één ervaren partner neer te leggen. Op beide niveaus zijn wij in staat mee te denken en relevante scenario’s voor onderhoud en renovatie te presenteren.

 

Focus op de lange termijn

Wij zijn specialist in betonrenovatie, kunststof vloeren en planmatig onderhoud met een absolute focus op de lange termijn. Wij zijn uitgesproken specialist in renovatie aan de buitenzijde van de woning in een appartementencomplex of flat. Concreet gaat dit om betonrenovatie van galerijen, balkons en alle betonconstructies. We hebben veel praktijkkennis van een goede bereikbaarheid op hoogte. Met die expertise voeren we elke opdracht op een snelle, efficiënte en toch veilige manier uit.