"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Kwaliteit in kunststof vloeren: veilig, goed te reinigen en esthetisch verantwoord

Het aanbrengen van kunststof vloeren is een belangrijk specialisme. Wij maken het verschil met een unieke aanpak: uw kunstvloeren brengen wij aan vanuit de balans tussen veiligheid, visuele aantrekkelijkheid en functionaliteit. Met ook nog eens een heldere en eerlijke communicatie met alle betrokkenen over eventuele overlast tijdens de uitvoering.

Voor alle duidelijkheid…

Wij zijn op het terrein van kunststofvloeren binnen diverse specialismen actief. Enerzijds met het aanbrengen van zogeheten coatingsystemen. Dit zijn vloercoatings specifiek voor het conserveren van betonconstructies op de galerijen en balkons van gestapelde hoogbouw. Uiteraard aangepast aan de omstandigheden, van een simpele afdichtingscoating tot gewapende opplussystemen. Ook brengen wij complete kunststof vloeren aan in de utiliteit op basis van bijvoorbeeld gietvloeren, troffelvloeren, afschotvloeren en membraamsystemen, van technisch zeer hoogwaardige tot verfrissende esthetische vloersystemen. Kortom, verschillende specialismen met ieder hun eigen eisen en wensen.

Veilig, goed te reinigen en esthetisch verantwoord

De essentie van ons werk is het realiseren van veilige en goed reinigbare loop- en werkomgevingen. Met ook een aantrekkelijke visuele component. Bijvoorbeeld als representatieve gietvloer in de centrale hal van een appartementencomplex of een showroom. Ook realiseren wij vloeren met specifieke eigenschappen die benodigd zijn in industriële omgevingen. Te denken valt hierbij aan elektrisch geleidende/vloeistofdichte/zwaar gepantserde vloeren of juist extreem vlakke vloeren.

Alles gericht op begrip en medewerking

Waar wij werken aan een vloer is deze tijdelijk niet te gebruiken. Dit facet kan voor onze opdrachtgevers heel belangrijk zijn. Een parkeergarage waar een vloer wordt gerenoveerd verliest tijdelijk parkeerplekken en dus rendement. Een productiefaciliteit waarin wij met vloerenrenovatie starten, kan een procesverstoring ervaren. Daarom hebben wij ons ontwikkeld tot absoluut strakke planners. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers richten wij onze werkzaamheden zó in dat u en uw bewoners, gebruikers, werknemers of klanten minimale overlast ervaren. Dit lukt ons door de toepassing van eigentijdse technieken met een supersnelle verwerking. Maar vooral communiceren we op een prettige manier met alle belanghebbenden over de voortgang en veiligheid rondom uw project. Hiermee voorkomen we irritatie en misverstanden en genereren we begrip en medewerking.

Snel & superieur

Snel werken geeft bij het aanbrengen van kunststof vloeren minimale overlast voor gebruikers en bewoners. Tegelijkertijd bieden wij in dit specialisme maar één soort kwaliteit: de allerhoogste. Die combinatie maken we waar door de toepassing van onder andere hoogwaardig Polymethylmethacrylaat (PMMA) of UV-systemen. Dergelijke vloersystemen zijn, afhankelijk van het type van binnen enkele seconden tot enkele uren weer belastbaar.