"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Industrie en parkeren: snel en veilig onderhoud met behoud van rendement

Wij repareren en renoveren beton en vloeren voor de industrie en parkeersector. Twee op het oog zeer uiteenlopende opdrachtgevers. De gemeenschappelijke factor is zware vloerbelasting. Enerzijds door zware productie en machines en anderzijds door rijdend materieel. Betonrenovatie, waterdichting, voegovergangen, versterking en het leggen en coaten van vloeren voeren wij zo snel mogelijk uit. Met minimale verstoring van uw bedrijfsprocessen. Hierin zijn wij uw ervaren partner.

Renoveren met minimale impact op uw rendement

Stilstaande productielocaties en afgesloten parkeergarages zien hun rendement snel dalen. Elke minuut stopzetting van het operationele proces kost geld. Ook vergt de veiligheid voor werknemers in de industrie en passanten in parkeergarages ultieme aandacht tijdens reparatie- en renovatietrajecten. Unieke aspecten die opdrachtgevers uit beide sectoren mogen verwachten in een samenwerking met ons. We werken snel, we werken veilig.

Alles is bespreekbaar en uitvoerbaar

Wij zijn zeer ervaren en flexibel in het adequaat inspelen op al deze unieke factoren. We repareren en renoveren beton en vloeren op basis van strakke en vooraf afgesproken planningen. Met toepassing van zowel uw als onze veiligheidsvoorschriften. Denk vooral aan het adequaat en goed zichtbaar afzetten van ons werkgebied en de communicatie daarover met alle betrokkenen. We kunnen ons werk doen buiten uw operabele uren. Alles is bespreekbaar en uitvoerbaar. Eveneens passen we voor vloeren in zowel de industrie als parkeergarages, zo mogelijk, hoogwaardige UV-coatings toe of snelle PMMA-systemen. Met een extra korte droogtijd gekoppeld aan een hoogwaardige bescherming. Kortom, minimale operationele sluiting gekoppeld aan maximale veiligheid.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Graag nemen wij al onze stakeholders al in het voortraject mee in de gedetailleerde voorbereidingsplanning. Bedoeld om de nu eenmaal niet te vermijden momenten van overlast tijdens beton- of vloerrenovatie/-versterking in een parkeergarage of bedrijfspand maximaal af te stemmen met de belangen van alle stakeholders. De opbrengst van dit overleg voeren we één-op-één door in de uitvoeringsplanning.