"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Utiliteitsbouw: conform de hoogste technische renovatie-eisen

Utiliteitsbouw omvat alle gebouwen die geen woonbestemming hebben. Zoals fabrieken, kantoren, scholen en magazijnen. Werken aan betonrenovatie, kunststof vloeren en planmatig onderhoud in publieke ruimtes is een vak apart, óns vak! Al decennialang komen we tegemoet aan de technische renovatie-eisen in deze sector. Evenals aan alle randvoorwaarden voor een technisch, veilig en ook communicatief optimaal afgerond project. Voor opdrachtgevers vanuit de (semi-)overheid en voor de vele gebruikers van publieke ruimtes.

Veilig werken, veilig werken en nog eens veilig werken

Onder publieke ruimtes verstaan wij winkelcentra, ziekenhuizen, parkeergarages, bibliotheken, scholen, en meer. Renoveren in een publieke ruimte betekent een komen en gaan van bezoekers en gebruikers. Zoals in een ziekenhuis waar patiënten, bezoekers en medici voortdurend door elkaar bewegen. Renoveren in dit soort omgevingen stelt drie eisen in onze ogen: Veilig werken, Veilig werken en Veilig werken. U kunt erop rekenen dat al ons renovatiewerk is ingebed in een stevig en continu gemonitord veiligheidsplan. Waar we werken, zetten we de omgeving hermetisch af. In de ruimtes daaromheen waar publiek zich begeeft, communiceren we compromisloos en continu wat we doen en hoe we het doen. Samen nemen we op die manier elk veiligheidsrisico zo goed mogelijk weg.

Bedrijfsruimtes: met elkaar met minimale verstoring doorwerken

Ons werk in bedrijfsruimten kent een uitdagende component: het werk in die ruimten moet zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Stilstand in bijvoorbeeld een productiefaciliteit door beton- of vloerreparaties of een kleine verbouwing is uiterst kostbaar voor opdrachtgevers. Deze eis van onze klanten heeft bij ons geleid tot een uiterst oplossingsgerichte manier van werken.

100% oplossingsgericht samenwerken

Ons renovatiewerk voor bedrijven vindt doorgaans binnen plaats. Maatwerk is hier de norm. Met de insteek dat úw productieprocessen een minimale verstoring ondervinden. Dus overleggen we flexibel over alternatieve werktijden. Ook passen we materialen toe die extreem snel drogen, zoals UV-drogende vloersystemen. Des te eerder kunt u uw werkvloer weer belasten en kan uw productie dóór.

Extra aandacht voor veiligheid in foodsector

Speciale aandacht vergt én krijgt ons renovatiewerk in de veeleisende foodsector. In de voedingsindustrie zijn de hygiëne-eisen om begrijpelijke redenen extreem hoog. Dit betekent dat wij alle HACCP-veiligheidsprotocollen van opdrachtgevers nauwgezet bestuderen en uitleggen aan onze medewerkers. Tijdens de uitvoering van de opdracht monitoren wij deze intensief. Besmetting door ons werk in de voedingsindustrie is hiermee uitgesloten.

Hoogwaardig kunststof vloeren te Doetinchem

Hoogwaardig kunststof vloeren te Doetinchem

Metaal-en betonconservering Hangar te Eindhoven

Metaal-en betonconservering Hangar te Eindhoven

Parkeergarage renovatie Mauritskade te Den Haag

Parkeergarage renovatie Mauritskade te Den Haag

Lees meer