"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Over NVT Betonrenovatie

Onze bundeling van specialismen is uniek en vindt u elders in Nederland nergens. Ook onderscheidend is dat we onze opdrachtgevers blijven verrassen door altijd een stap éxtra te zetten. Die klantgerichte dienstverlening zit al ruim 115 jaar stevig verankerd in ons DNA. Al ons werk is gebaseerd op een eenvoudige formule: Resultaat gedeeld door Verwachting = per definitie groter dan één. Die uitkomst combineren we altijd met een helder verwachtingsmanagement aan de voorzijde van projecten.

Onze technieken zijn maximaal op orde en laten we nooit onderwerp zijn van discussie.

• We passen sneldrogende technieken toe met minder handelingen en minder overlast.

• We zien veilig werken niet als werkconditie, maar als levensvoorwaarde.

• We selecteren medewerkers niet alleen op hun vakmanschap, maar ook op vriendelijkheid, voorkomendheid en inlevingsvermogen. En vooral de kunst om moeiteloos te communiceren met iedereen: van bewoner tot algemeen directeur.

Gebundelde kracht van landelijke organisatie

Wij tellen in Nederland 4 vestigingen in alle windstreken. Samen vormen wij een krachtige en flexibele landelijke organisatie. Dit voordeel werkt voor onze opdrachtgevers twee kanten op. Snel een slagvaardig kernteam. Als uw opdracht daarom vraagt, stellen we snel uit alle vestigingen een slagvaardig kernteam met alle vereiste specialisten samen. Bij een acuut probleem aan uw zijde is daardoor onze responstijd razendsnel.

Meer begrip door lokale kennis

Door onze regionale vestigingen zijn wij in staat met lokale mensen uw opdracht uit te voeren. Met als voordeel minder aanrijtijden, dus minder milieubelasting. Ook kennen deze vakmensen de regionale mentaliteit en spreken zij de taal van bewoners en opdrachtgevers. In de communicatie met deze partijen geeft deze lokale kleur direct een communicatief grote voorsprong door meer begrip voor elkaar.