"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Samenwerking: de kracht van co-creatie

Samenwerken zit ons in het bloed. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Daarom nemen we steeds vaker deel als co-maker in ketensamenwerkingen voor betonrenovatieprojecten. Soms als regisseur, en soms collegiaal volgend. Elke rol hierin past ons prima en pakken we flexibel op. Ketensamenwerking is in onze ogen de kracht van alle sterke schakels samen!

NVT Betonrenovatie: sterke schakel in een sterke ketting

Wij zien ketensamenwerking als het samen realiseren van renovatieprojecten door het bijeenbrengen van uitvoerende partijen op basis van co-creatie. Ketenpartners kiezen voor ons vanwege onze expertise op het gebied van constructieve veiligheid en duurzaam renoveren. Altijd op basis van een gelijkwaardige samenwerking. Wij bieden een flexibele regionale aanpak met opgeteld een landelijke dekking, jarenlange ervaring en actuele expertise. Uitgevoerd door onze medewerkers die over hun werk ook nog eens aanstekelijk en helder communiceren.

Elke samenstelling van onze diensten is mogelijk

Ketensamenwerking zien wij als de ultieme samenwerking met gelijkwaardige partners. Soms leidend, soms naadloos invoegend als bijvoorbeeld een aannemer de contracterende partij is. Regelmatig nodigen collega-bedrijven ons uit om in de totale bouwketen onze specialismen in te brengen: betonrenovatie en vloerrenovatie. Hierin stellen wij ons graag flexibel op: elke ketensamenwerking is mogelijk met elke samenstelling van onze diensten.

Co-makership: vakwerk aan de voorkant

Graag worden wij aan de voorkant van een project aan tafel uitgenodigd. In die situatie komt onze professionaliteit in ketensamenwerking maximaal tot zijn recht. Het liefst als co-maker in multidisciplinair samengestelde bouwteams. Altijd op basis van vakinhoudelijke en collegiale gelijkwaardigheid. Elkaar niet uitspelend, maar samenwerkend aan een topresultaat voor de enige partij die telt: de gezamenlijke opdrachtgever. Ons meedenkend vermogen is groot en in overleg maken we samen slimme keuzes. Ons renovatiewerk raakt steeds vaker ook de visuele kant van een project. Ook hierin hebben we ons ontwikkeld tot volwaardig gesprekspartner en zelfs ontwerper.