"NVT Betonrenovatie: "Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar Projectreviews

Kelderafdichting, Appingedam

Droom je van een kelder die niet lijkt op een onderwaterwereld? Voorkom natte verrassingen en geef je kelder de bescherming die hij verdient met kelderafdichting. Onze kelderafdichtingexperts hebben de sleutel tot een droge en leefbare kelder! Van het dichten van scheuren tot het aanbrengen van waterdichte coatings, wij staan voor u klaar om uw kelder weer te renoveren.

In het noorden van het land stond men een leuke uitdaging te wachten! Een unieke woning in Appingedam gelegen aan een grachtje mochten we de kelder renoveren en waterdicht maken.

Het uitvoeren van een kelderafdichtingsproject is van essentieel belang voor het behoud van structurele integriteit van een gebouw en het voorkomen van vochtproblemen zoals lekkage en schimmelvorming. Een effectieve kelderafdichting vereist zorgvuldige planning, kwaliteitsmaterialen en vakmanschap om duurzame resultaten te garanderen.

Een grondige inspectie van de kelder is cruciaal voordat het afdichtingsproces begint. Het identificeren van scheuren, lekkages en andere gebreken is essentieel om een passende oplossing te ontwikkelen.

Met ons gespecialiseerd team begonnen we aan dit ambitieuze project. Het begon met het verwijderen van de oude stucwerk en cementdekvloer, waardoor een schone basis werd gecreëerd voor verdere werkzaamheden. Dit werd gevolgd door een grondige reiniging en het dichten van scheuren en lekkages met waterdichte reparatiemortel.

Een cruciale stap in het proces was het zorgvuldig afdichten van doorvoeren voor leidingen en de kimaansluiting, om te voorkomen dat vocht nog langer kon binnendringen. Vervolgens werden meerdere lagen waterdichte afdichting aangebracht op de wanden en vloer, om de kelder volledig te beschermen tegen vochtindringing.

Kortom, een succesvolle kelderafdichting vereist een grondige aanpak, hoogwaardige materialen en vakmanschap om te zorgen voor langdurige bescherming tegen vochtproblemen en structurele schade.