"NVT Betonrenovatie: Weet waar jij aan toe bent."

Terug naar home

Kwalitatieve krachtenbundeling elk® en NVT Betonrenovatie

elk® is een groot, gewaardeerd en Nederlands bouw- en onderhoudsbedrijf met vestigingen door heel Nederland. De succesvolle core business? Het ontwerp, de uitvoering en instandhouding van totaal vastgoed vanuit één visie: bouwen en onderhouden zonder gedoe. In 2023 besloot NVT Onderhoudsgroep tot de kwalitatieve krachtenbundeling met elk®. Een nieuwe stap in onze lange historie die ons de uitdaging biedt om ons vanaf januari 2024 onder de naam NVT Betonrenovatie B.V. voor de volle 100% te focussen op onze kernkracht: de veiligheid van betonconstructies waarborgen. elk® is zeer sterk en prominent actief met vastgoedonderhoud, engineering en verduurzaming. Kortom, de ideale match!

Nieuwe kwaliteitskroon op onze decennialange ervaring         

elk® en NVT Betonrenovatie hebben in het voorjaar van 2023 hun krachten gebundeld, een ontwikkeling waarop NVT Betonrenovatie bijzonder trots is. Concreet bewijs dat NVT Betonrenovatie opnieuw meebeweegt met relevante ontwikkelingen in de markt. De erkenning door elk® van onze vergaande specialisatie in betonrenovatie is een nieuwe kwaliteitskroon op ons decennialange werk. NVT Betonrenovatie blijft landelijk actief. Voortaan als zelfstandig onderdeel van het grote en groeiende vastgoedonderhoudsbedrijf elk®, gespecialiseerd in onderhoud en verduurzaming.

Wij zijn binnen elk® dé experts voor betonrenovatie.

In de praktijk betekent deze bundeling van krachten dat elk® aan NVT Betonrenovatie alle ruimte en ondersteuning biedt om onze expertise op het terrein van betonrenovatie en kunststof vloeren nog verder te ontwikkelen. Voortaan onder de vlag van een stevige, ambitieuze en slagvaardige moederorganisatie. We behouden onze naam, vestigingen, diensten en producten. Maar tegelijkertijd vliegen we organisatorisch en facilitair ondersteund mee op de brede vleugels van elk®.

Wederzijdse win-/winsituatie 

De samenwerking biedt een win-/winsituatie voor zowel elk® als NVT Betonrenovatie. Zoals gezegd kunnen wij ons nog verder focussen op ons unieke specialisme: betonrenovatie. Tegelijkertijd kunnen wij uitdagingen die wij tegenkomen tijdens betonrenovatie op het terrein van vastgoedonderhoud, engineering (ontwikkeling & advies) en energetisch renoveren aanbrengen voor opvolging bij elk®. Sterker nog; de specialisten die wij voor deze drie terreinen al in huis hadden zetten hun vakkennis voortaan rechtstreeks via elk® in voor haar opdrachtgevers.